Nytt fra coverbrands


Barry M Leppestift  // 79,- 

Too Faced BB cream // 399 ,-

Bdb øyenbrynssett // 299,-

Hva syntes du? 

Har du noen av produktene selv? Trening hele dagen


I dag har vi hatt orienteringsløp på skolen, jeg syntes det var utrolig slitsomt litt på grunn av jeg fortsatt små syk, men gikk helt ok. Kunne gått bedre og kunne gått værre! Vi sluttet tidlig, siden vi hadde det i 4 og 5 time, det var veldig deilig. Når jeg kom hjem ryddet jeg på rommet, fordi jeg hadde det ekstremt rotete... Så nå har jeg ryddet og nå skal jeg på trening. Vi blogges!

Hva har du gjort i dag?

Vil du se bilde av rommet mitt?


 

Nytt design


Nå har jeg endelig skaffet meg et helt ok design. Jeg har laget headeren selv, faktisk.. Jeg er ikke god på det, men kunne virkelig ikke ha den gamle lengere... Så nå har jeg endelig fått gjort litt om, veldig ryddig og enkelt design med en header med bilder og farger der. 

 Hva syntes dere?

Good morning


Nå har jeg akkurat spist frokost.. Våknet ikke før klokken halv et i dag, det var kjempe deilig å sove lenge! Jeg har hatt fri fra skolen i dag for å tjene penger til barn i Peru, så jeg tenkte å hjelpe litt til hjemme i dag. Så jeg fikk laget meg en god frokost, kjempe deilig! I dag er egentlig ikke planene store, hjelpe mamma litt, øve på litt geografi og kanskje trene. Får se, siden jeg har eksamensløp i morgen i orientering, så vil ikke være sliten til det.

Hva er dine planer for dagen?

Nytt fra helgen


Hvit treningstopp // 199,-    Rosa trenings singlet // 249,- Begge fra sportshoppen

Begge kostene // 99,- pr.      Sparyen fikk jeg gratis, fordi jeg kjøpte to koster.    Leppestift  //119,- alt fra kicks

Shampo og balsam sett // bellbox // 498,-            Hårkur // Bellbox // 348,- 

FWSS lue // fra individ // 399,-Skjørt // fra Gina tricot // 249,-

Hva syntes du?

Helgen


Har ikke fått blogget noe, siden jeg tok ikke med pcen bort til Even på fredag og har vært der hele helgen. Det har vært en utrolig koselig helg! Vi prøvde å ta noen bilder, det ble ingen fine av meg fordi det blåste og var stygt vær ute, så fikk ingen fine... Men i går lagde vi mat og koste oss skikkelig! Til morgen i dag, sto vi opp tidlig å spiste frokost også lagde vi cookies. Etter vært ble jeg hentet av besteforeldrene mine fordi vi skulle til Sverige å handle litt, fikk selvfølgelig kjøpt meg noen småting.

Hvordan har helgen din vært?

Outfit


T-skjorte // Fillippa K - Cardigan // Acne - Skjerf // Mullberry - Bukse // Dr.denim - Støvler // Ilse Jacobsen

Like?

Innkjøp - Treningstøy


Beklager for at jeg ikke fikk blogget i går, men hadde en veldig travel dag.. Jeg var først på cafe med Emilie, utrolig koselig siden det var lenge siden jeg hadde sett henne. Så møtte jeg Nora i byen også dro vi for å trene på Stamina, vi trente Corebar og Bodybalance. Følelsen etter du har trent er så deilig! 

I dag skal Nora og jeg også trene. Vi skal på bodypump, yndligstimen min! Men jo, var på XXL i sta og fikk kjøpt meg en ny bag, fordi den jeg har fra Helly Hansen blir alt for liten når jeg går på idrettslinja. Skal ha både treningstøy, pc og skoldebøker oppi den, så får ikke plass til noe av det jeg må ha med meg hjem... Så kjøpte meg en ny og fikk selvfølgelig rivd med meg en liten ting til.

THE NORTH FACE bag - XXL - 589,-

Nike treningstopp - XXL - 199,-

 

Hva syntes du om innkjøpet?

Outfit


Skjorte - Ralph Lauren   Cardigan - H&M   Bukse - Tommy Hillfiger   Skjerf - Mulberry   Støvler - Ilse Jacobsen 

Hva syntes dere om antrekket? 

Nytt treningstøy
2xu Womens Compression Tights         2xu Womens Thermal Compression Tights - Begge fra XXL 

Line One sport socks - Fra XXL

Stormberg flisgenser  - Fra XXL

Hva syntes du?

Har du noe av dette selv?
 

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » Februar 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits