Valentines day


Hei dere! Jeg har hatt en helt fantastisk dag i dag med verdens beste gutt. Når jeg skulle gå for å møte han kom han bak meg, uten at jeg viste det. Så skremte han meg og ga meg en fantastisk fin rose! Dette må være den desidert beste gutten jeg vet om.  Vi har vært på peppes, spist, snakket også ga vi hverandre gaver! Kommer bilder av det under her, tok selvfølgelig med kameraet. Har vært en veldig bra dag, syntes nå jeg.

Åååå, se på det da! Ble så utrolig glad og fornøyd! Ble så glad at jeg nesten fikk gledestårer, haha... Om du leser dette Even, må du vite at jeg er utrolig fornøyd med det jeg fikk av deg! Jeg elsker deg Even, du gjorde denne dagen bedre enn jeg forventet. Du er den desidert beste!

Også er dette jeg ga til han, jeg persjonelig syntes dette er fint! Håper og tror også at han ble fornøyd. Ikke så bra bilde av det, desverre..Hvordan har din valentines dag vært?

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Februar 2013 » November 2012


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits